Showing 61–90 of 96 results

Těstoviny

69 
Z německého originálu Pasta – přeložila Milada Burianová

Láďa Hruška se vrací

120 
Výborný stav. Nové, neotřelé a snadné recepty od Ládi Hrušky. Jejich proměna v chutný pokrm je hračka pro všechny nadšence v kuchyni. Z bohaté nabídky 73 jídel můžete vařit od rána do večera, od pondělí do neděleRead More

Teplé předkrmy a moučníky

49 
Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže.

Hera Kuchařka – Marta Hromádková – 1995

59 
Najdete v ní recepty na nejruznější druhy ovocných, krémových, kynutých, lsitových i dalších moučníku..

Pokrmy všední i sváteční – Oldřich Dufek – 1983

59 
Úvodní kapitoly jsou zaměřené na výživu a stravování. Kniha obsahuje recepty na různá jídla – polévky, pomazánky, předkrmy, jídla z masa, ryb, mléka a vajec. ovocná jídla aj.

Nízkotučné pokrmy – Ian Parsons, Linda Doeserová – 2004

59 
Přehledně zpracovaná kuchařka s recepty na pokrmy s nízkým obsahem tuku, které vám budou chutnat, ale zároveň také prospějí vašemu zdraví. U všech receptů najdete fotografie důležitých kroků v postupu.Read More

Těstoviny – Dr.Oetker – 1994

59 
Na 144 stranách s více než 100 fotografiemi nám kniha ukáže jak si připravit těstoviny z celého světa, tak že ani obyčejné těstoviny mohou být díky použitým ingrediencím neobyčejnou lahůdkou.

Prostřeno! – Formáčková Marie – 2012

99 
Výborný stav – jako nová. Již potřetí jsme prostřeli v domácnostech amatérských kuchařů, kteří se rozhodli předvést světu své kulinářské umění prostřednictvím televize Prima family a jeho pořadu Prostřeno. OdRead More

Umění koktejlu – Alexander Mikšovič – 2011

79 
Výborný stav – jako nová. Zde si přijdou na své všichni milovníci nápojové gastronomie. Najdete zde koktejly a long drinky, které patří ve světě k těm nejoblíbenějším. Každý recept naRead More

Jídlo pro lásku svůdné a lehké – Andreas Furtmayr

21 
JÍDLO PRO LÁSKU SVŮDNÉ A LEHKÉ je smyslné, lehké a rozkošnicky lákavé. Pochoutky pro dva zamilované, podnětné a posilňující, rozpalující, osvěžující.

Cukrářské speciality

49 
Přestože naše česká kuchyně je na moučníky a sladká jídla velmi bohatá a klasické kuchařské knihy se těmito jídly v dostatečné míře zabývají, není stále dostatek literatury, která by publikovalaRead More

Vaříme s Zepterem – – 1990

49 
Spousta zajímavých i tradičních receptů, které jdou vařit nejen v nádobí od Zepteru.

Umění stolovat – Andrea Bohmannová – 1981

49 
„Rozkoš z dobrého jídla náleží všem věkům, všem stavům, všem zemím a všem dobám, může být průvodkyní ostatních požitků a zůstává naštěstí požitkem i tehdy, když už nás nemůže potěšitRead More

Pro pestrý stůl – Libuše Vlachová – 1979

59 
S Nepraktovými ilustracemi. Publikace obsahuje velmi bohatý výběr předpisů na všechny druhy pokrmů a předkrmů, polévek, přes všechny druhy masitých jídel, omáček, pomazánek až po moučníky. Zabývá se nejen klasickýmiRead More

Zelenina a ovocie na každý deň – Růžena Murgová – 1983

49 
Knižka svojimi receptmi, ktoré sú rozpočítané pre 4 osoby obohatí vaše doterajšie skúsenosti o nové zeleninové a ovocné pokrmy a nápoje pre spokojnosť a zdravie celej vašej rodiny.

Pokrmy upravené na roštu – Jaroslav Řešátko – 1980

39 
Grilování, zapékání, rožnění, množství receptů od mistra oboru.

Kuchařka k dietě pro lidi pijící pivo, víno a alkohol – Cameron Robert W. – 2015

59 
Jako nová. Robert W. Cameron velmi dobře ví, že jak je náročné dodržovat všechna ta dietní doporučení, a proto shromáždil tým výživových specialistů a vytvořili neobvyklou kuchařku, pro lidi, jimžRead More

Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme – Bohumíra Jeremičová – 2002

39 
Jako nová. Tipy na to, jak vařit, mrazit a rozmrazovat zabíjačku, polévky, maso, zeleninu.

Kuchařka Mikrovlnná trouba pro začátečníky – Jarmila Mandžuková – 2003

39 
Autorka seznamuje s principy použití mikrovlnné trouby v moderní kuchyni a přináší mnoho zajímavých receptů pro každou příležitost

Jídla pro štíhlou linii – Olga Mengerová – 1994

39 
Je známa celá řada různých redukčních diet, velké množství medikamentů, které nám mají získat tu tolik vytouženou štíhlou linii. Žampióny na čínsky způsob, Hubertův salát, sójové maso – Liu, špízRead More
Načítání...