Showing 1–30 of 96 results

Varíme z polotovarov a konzerv – Anna Marienková

39 
Z obsahu: Polotovary, Zmrazené potraviny, Zmrazená zelenina, Zmrazené ovocie, Konzervy, Údeniny a hotové výrobky, Jedlá z paštét, Výrobky z rýb

Domácí recepty na bylinkách – Libuše Vlachová

49 
V této knížečce najdete mnoho předpisů k přípravě pokrmů s bylinkami – na předkrmy, polévky, různé úpravy mas, luštěnin, těstovin, rizot i studených pokrmů včetně pomazánek. Při jejich přípravě používámeRead More

Velká kniha receptů Pragomixu – kolektiv autorů

39 
Polévky, masa a ryby, příkrmy, majonézy, saláty a další.

Zelené koření – Dagmar Lánská

39 
Zásady pěstování – založení a ošetřování záhonků – setí a sázení – sklizeň – sběr – využití – recepty na směsi.

Italská rybí kuchařka – Margaret a G.Franco Ramagnoli

79 
„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře“, říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech ─ na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsobyRead More

Zdravě, levně, bez masa – Radek Tesař

39 
Stanou se z nás vegetariáni?

Saláty – kolektiv autorů

39 
Encyklopedie kulinárního umění

Ovocné speciality – kolektiv autorů

39 
15 2 pohlednic s recepty

Občerstvení – Dagmar v.Cramm

174 
Příležitost pozvat rodinu, přátele, známé nebo příjemné kolegy z práce máme dost. Ať už chystáme rodinnou oslavu, zahradní party nebo snídani se sektem – studené stoly jsou vždy vítané. DajíRead More

Aperitivy & Digestivy Lexikon Chuť, Použití, recepty

69 
Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky – Vše o výrobě, aroma a chuti – Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů – Nejznámější značky –Read More

Malé dobroty pro váš stůl

49 
Kdo chce pro své hosty připravit nezvyklé a lákavé pohoštění, nalezne mnoho užitečných rad a dobrých nápadů v této knize. Jednotlivé kapitoly představují nejrůznější drobné zákusky, slané i sladké, národníRead More

Z historie zeleniny a rozkošná bolest – Petr Mašek

79 
Populárně-naučná příručka je kulinářským pohledem do období české renesance. Neobvykle pojatá kuchařka je zaměřena na zeleninové pokrmy a ovoce. Autor nám, kromě pohledu do historie české kuchyně, předkládá i krátkéRead More

Rady rady Vacátka – Jarmila Nová, Petr Nový

69 
Kuchařka (nejen) hříšných lidí města pražského, sestavená podle osobní knihy receptů legendárního českého herce Jaroslava Marvana, je doplněna o vyprávění o slavných protagonistech slavné éry českého filmu.

Tschechische Küche – Joza Břízová, Maryna Klimentová

85 
Česká kuchyně pro německy hovořící kuchtíky.

Receptář ve znamení zvěrokruhu – Alice Pinková

39 
Tato kniha s recepty je oživena žertovnými horoskopy, připomíná slavné osobnosti, které se v tom kterém znamení narodily. Dozvíme se např. i, že J.W. Goethe rád jídal polévky.

Tanec kolem kuchyně – Miroslav Mayer

49 
Vše o mase, recepty s masem, správná výživa, koření, rady podle abecedy.

Saláty po celý rok – Jiří Kareš

49 
Zeleninové saláty, saláty z uzenin, drůbeže a masa, rybí saláty, sýrové saláty, ovocné a sladké saláty, majonézy a zálivky to vše najdete v této publikaci spolu s nezbytnými informacemi oRead More

Fyziologia chuti – Brillat-Savarin

79 
Úvahy o dokonalé gastronomii

Malý receptář kávy a čaje – Vlado Burian

49 
Publikace seznamuje podrobně s kávou a čajem, od pěstování, sklizně, úprav a příprav k pití. Druhy kávy a čaje dle kontinentů, zvyky v různých zemí, popis léčebných a podpůrných účinků.

Recepty a menu Michela Montignaca – Zuzana Jará Provensálské recepty

89 
Stejně jako předcházející jeho knihy je i tato kniha Provensálské recepty pomůckou pro všechny ty, kteří se rozhodli aplikovat principy výživné gastronomie Michela Montignaca. Obrací se zejména na příslušnice něžnéhoRead More

Zelenina na stole

39 
Kniha obsahuje zajímavé recepty ze zeleniny syrové i tepelně upravované

Zeleninová mísa – M.Klimentová a kol. – 1962 – Vydavatel.obchodu

49 
370 receptů na jídla z různých zelenin.

Receptář ve znamení zvěrokruhu – aneb sezónní kuchařka pro pokročilé – Alice Pinková – 1989 – Práce

39 
Tato kniha s recepty je oživena žertovnými horoskopy, připomíná slavné osobnosti, které se v tom kterém znamení narodily. Dozvíme se např. i, že J.W. Goethe rád jídal polévky

Kuchařka pro mikrovlnnou troubu – Beate Pfeifferová – 1998 – Václav Svojtka

39 
Hlavní kapitoly: Vaříme v mikrovlné troubě, Předkrmy a toasty, Polévky, Pokrmy z masa, Pokrmy z drůbežího masa a zvěřiny, Pokrmy z ryb a darů moře, Zeleninové pokrmy, Nákypy a zapečenéRead More

Nad šálkem plným vůně – Zdeněk Žáček – 1981

49 
Kdo by odolal pozvání na lahodně vonící šálek kávy, čaje či kakaa, nápojů opředených bohatou historií a mnoha legandami.

123 čínských receptov v slovenskej kuchyni – Zdena Heřmanová – 1989

39 
Recepty, informace o čínské kuchyni i stolování. Slovensky.
Načítání...