Kuchařky
Vaříme s chutí – Barbecue – 2008
49 Kč
Jako nová. Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky.
Vaření pro dva – 1999
89 Kč
Výborný stav. Kuchařka obsahuje více než 40 ověřených a na přípravu nenáročných receptů. Najdete v ní tipy na chutný oběd, lehkou odpolední svačinu nebo večeři ve dvou, na pokrmy zRead More
Ryby – dušené – smažené – pečené – Oetker Dr. – 2003
89 Kč
Jako nová. Slovensky. Rybí pokrm může být jednoduchý nebo labužnicky rafinovaný. Sladkovodní i mořské ryby lze připravit na mnoho způsobů – smažené, dušené, zapékané, vařené, pečené v troubě. Vynikající lahůdkouRead More
Wok – 2007
89 Kč
Výborný stav. Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev – wok – je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenouRead More
MOUČNÍKY – Zdenka Horecká, Vladimír Horecký – 2011
79 Kč
Jako nová. Kniha Moučníky to jsou dorty, buchty, moučníky, rolády, drobné pečené i nepečené cukroví… a další spousty báječných receptů, kde je každý jeden recept doplněn o barevnou fotografii, uRead More
Kuchařka 6 Z babiččina receptáře – Vladimír Doležal – 1994
79 Kč
Jako nová. Vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna.
Bylinková kuchařka – Ladislav Chmel – 2005
59 Kč
Výborný stav. Kuchařské předpisy na pokrmy pro jednu až dvě osoby.
Varíme z polotovarov a konzerv – Anna Marienková
39 Kč
Z obsahu: Polotovary, Zmrazené potraviny, Zmrazená zelenina, Zmrazené ovocie, Konzervy, Údeniny a hotové výrobky, Jedlá z paštét, Výrobky z rýb
Domácí recepty na bylinkách – Libuše Vlachová
49 Kč
V této knížečce najdete mnoho předpisů k přípravě pokrmů s bylinkami – na předkrmy, polévky, různé úpravy mas, luštěnin, těstovin, rizot i studených pokrmů včetně pomazánek. Při jejich přípravě používámeRead More
Velká kniha receptů Pragomixu – kolektiv autorů
39 Kč
Polévky, masa a ryby, příkrmy, majonézy, saláty a další.
Zelené koření – Dagmar Lánská
39 Kč
Zásady pěstování – založení a ošetřování záhonků – setí a sázení – sklizeň – sběr – využití – recepty na směsi.
Italská rybí kuchařka – Margaret a G.Franco Ramagnoli
79 Kč
„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře“, říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech ─ na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsobyRead More
Občerstvení – Dagmar v.Cramm
174 Kč
Příležitost pozvat rodinu, přátele, známé nebo příjemné kolegy z práce máme dost. Ať už chystáme rodinnou oslavu, zahradní party nebo snídani se sektem – studené stoly jsou vždy vítané. DajíRead More
Aperitivy & Digestivy Lexikon Chuť, Použití, recepty
69 Kč
Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky – Vše o výrobě, aroma a chuti – Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů – Nejznámější značky –Read More
Malé dobroty pro váš stůl
49 Kč
Kdo chce pro své hosty připravit nezvyklé a lákavé pohoštění, nalezne mnoho užitečných rad a dobrých nápadů v této knize. Jednotlivé kapitoly představují nejrůznější drobné zákusky, slané i sladké, národníRead More
Z historie zeleniny a rozkošná bolest – Petr Mašek
79 Kč
Populárně-naučná příručka je kulinářským pohledem do období české renesance. Neobvykle pojatá kuchařka je zaměřena na zeleninové pokrmy a ovoce. Autor nám, kromě pohledu do historie české kuchyně, předkládá i krátkéRead More
Rady rady Vacátka – Jarmila Nová, Petr Nový
69 Kč
Kuchařka (nejen) hříšných lidí města pražského, sestavená podle osobní knihy receptů legendárního českého herce Jaroslava Marvana, je doplněna o vyprávění o slavných protagonistech slavné éry českého filmu.
Tschechische Küche – Joza Břízová, Maryna Klimentová
85 Kč
Česká kuchyně pro německy hovořící kuchtíky.
Receptář ve znamení zvěrokruhu – Alice Pinková
39 Kč
Tato kniha s recepty je oživena žertovnými horoskopy, připomíná slavné osobnosti, které se v tom kterém znamení narodily. Dozvíme se např. i, že J.W. Goethe rád jídal polévky.
Tanec kolem kuchyně – Miroslav Mayer
49 Kč
Vše o mase, recepty s masem, správná výživa, koření, rady podle abecedy.
Saláty po celý rok – Jiří Kareš
49 Kč
Zeleninové saláty, saláty z uzenin, drůbeže a masa, rybí saláty, sýrové saláty, ovocné a sladké saláty, majonézy a zálivky to vše najdete v této publikaci spolu s nezbytnými informacemi oRead More
Malý receptář kávy a čaje – Vlado Burian
49 Kč
Publikace seznamuje podrobně s kávou a čajem, od pěstování, sklizně, úprav a příprav k pití. Druhy kávy a čaje dle kontinentů, zvyky v různých zemí, popis léčebných a podpůrných účinků.