Showing 1–30 of 94 results

Vaříme s chutí – Barbecue – 2008

49 
Jako nová. Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky.

Vaření pro dva – 1999

89 
Výborný stav. Kuchařka obsahuje více než 40 ověřených a na přípravu nenáročných receptů. Najdete v ní tipy na chutný oběd, lehkou odpolední svačinu nebo večeři ve dvou, na pokrmy zRead More

Ryby – dušené – smažené – pečené – Oetker Dr. – 2003

89 
Jako nová. Slovensky. Rybí pokrm může být jednoduchý nebo labužnicky rafinovaný. Sladkovodní i mořské ryby lze připravit na mnoho způsobů – smažené, dušené, zapékané, vařené, pečené v troubě. Vynikající lahůdkouRead More

Koktejly – Hoffman, Hubert, Lottringová – 1992

69 
Výborný stav.

Wok – 2007

89 
Výborný stav. Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev – wok – je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenouRead More

MOUČNÍKY – Zdenka Horecká, Vladimír Horecký – 2011

79 
Jako nová. Kniha Moučníky to jsou dorty, buchty, moučníky, rolády, drobné pečené i nepečené cukroví… a další spousty báječných receptů, kde je každý jeden recept doplněn o barevnou fotografii, uRead More

Kuchařka 6 Z babiččina receptáře – Vladimír Doležal – 1994

79 
Jako nová. Vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna.

Bylinková kuchařka – Ladislav Chmel – 2005

59 
Výborný stav. Kuchařské předpisy na pokrmy pro jednu až dvě osoby.

Varíme z polotovarov a konzerv – Anna Marienková

39 
Z obsahu: Polotovary, Zmrazené potraviny, Zmrazená zelenina, Zmrazené ovocie, Konzervy, Údeniny a hotové výrobky, Jedlá z paštét, Výrobky z rýb

Domácí recepty na bylinkách – Libuše Vlachová

49 
V této knížečce najdete mnoho předpisů k přípravě pokrmů s bylinkami – na předkrmy, polévky, různé úpravy mas, luštěnin, těstovin, rizot i studených pokrmů včetně pomazánek. Při jejich přípravě používámeRead More

Velká kniha receptů Pragomixu – kolektiv autorů

39 
Polévky, masa a ryby, příkrmy, majonézy, saláty a další.

Zelené koření – Dagmar Lánská

39 
Zásady pěstování – založení a ošetřování záhonků – setí a sázení – sklizeň – sběr – využití – recepty na směsi.

Italská rybí kuchařka – Margaret a G.Franco Ramagnoli

79 
„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře“, říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech ─ na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsobyRead More

Zdravě, levně, bez masa – Radek Tesař

39 
Stanou se z nás vegetariáni?

Saláty – kolektiv autorů

39 
Encyklopedie kulinárního umění

Ovocné speciality – kolektiv autorů

39 
15 2 pohlednic s recepty

Občerstvení – Dagmar v.Cramm

174 
Příležitost pozvat rodinu, přátele, známé nebo příjemné kolegy z práce máme dost. Ať už chystáme rodinnou oslavu, zahradní party nebo snídani se sektem – studené stoly jsou vždy vítané. DajíRead More

Aperitivy & Digestivy Lexikon Chuť, Použití, recepty

69 
Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky – Vše o výrobě, aroma a chuti – Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů – Nejznámější značky –Read More

Malé dobroty pro váš stůl

49 
Kdo chce pro své hosty připravit nezvyklé a lákavé pohoštění, nalezne mnoho užitečných rad a dobrých nápadů v této knize. Jednotlivé kapitoly představují nejrůznější drobné zákusky, slané i sladké, národníRead More

Z historie zeleniny a rozkošná bolest – Petr Mašek

79 
Populárně-naučná příručka je kulinářským pohledem do období české renesance. Neobvykle pojatá kuchařka je zaměřena na zeleninové pokrmy a ovoce. Autor nám, kromě pohledu do historie české kuchyně, předkládá i krátkéRead More

Rady rady Vacátka – Jarmila Nová, Petr Nový

69 
Kuchařka (nejen) hříšných lidí města pražského, sestavená podle osobní knihy receptů legendárního českého herce Jaroslava Marvana, je doplněna o vyprávění o slavných protagonistech slavné éry českého filmu.

Tschechische Küche – Joza Břízová, Maryna Klimentová

85 
Česká kuchyně pro německy hovořící kuchtíky.

Receptář ve znamení zvěrokruhu – Alice Pinková

39 
Tato kniha s recepty je oživena žertovnými horoskopy, připomíná slavné osobnosti, které se v tom kterém znamení narodily. Dozvíme se např. i, že J.W. Goethe rád jídal polévky.

Tanec kolem kuchyně – Miroslav Mayer

49 
Vše o mase, recepty s masem, správná výživa, koření, rady podle abecedy.

Saláty po celý rok – Jiří Kareš

49 
Zeleninové saláty, saláty z uzenin, drůbeže a masa, rybí saláty, sýrové saláty, ovocné a sladké saláty, majonézy a zálivky to vše najdete v této publikaci spolu s nezbytnými informacemi oRead More

Fyziologia chuti – Brillat-Savarin

79 
Úvahy o dokonalé gastronomii

Malý receptář kávy a čaje – Vlado Burian

49 
Publikace seznamuje podrobně s kávou a čajem, od pěstování, sklizně, úprav a příprav k pití. Druhy kávy a čaje dle kontinentů, zvyky v různých zemí, popis léčebných a podpůrných účinků.
Načítání...