Showing 1–30 of 107 results

Potraviny a nápoje v kostce – Libor Mašek – 2017

79 
Výborný stav. Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou vRead More

100 červených vín 2006/2007 – Helena Barker – 2006

69 
Výborný stav. Českých a moravských vinařství Je zaměřena na nejširší okruh milovníků vína i náhodné konzumenty, cílevědomé sběratele a ty, kteří si budují vlastní archiv, cykloturisty apod. Na každé stránceRead More

Velikonoce Nápady pro sváteční stůl – Christa Schmedes – 2002

29 
Perfektní stav. Velikonoce jsou svátky jara, květin, malování vajíček a dobrého jídla v kruhu rodiny a přátel. V knize Velikonoce – Nápady pro sváteční stůl najdete jednoduché, ale přesto rafinovanéRead More

Čokoláda – Ottova kuchařka – 2005

29 
Perfektní stav. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie.

Chutná vegetariánská kuchyně – Fritz Faist – 1991

79 
Výborný stav. Tato celobarevná obrazová publikace přináší množství receptů pro přípravu vegetariánských, tedy zdravých a přitom chutných pokrmů. Není ovšem zdaleka určena jen pro ,,čisté“ vegetariány, ale snaží se ukázatRead More

S Čirinou na cestách – Irena Košíková, Dana Melanová – 2008

99 
Výborný stav. Třetí porce receptů známé kuchařky Čiriny.

Sýry -Ottova kuchařka – 2005

39 
Výborný stav. Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízenéRead More

Chuťovky snadno a rychle – Bruckmann Claudia – 2002

39 
Výborný stav. Pikantní dobroty, které můžete jíst rukama. Pohoštění pro návštěvy i rychlá svačinka.

Kuře – Ottova kuchařka – 2005

29 
Výborný stav. Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie

Wok – Elisabeth Döpp, Christian Willrich – 2003

49 
Výborný stav. Příprava zdravých a chutných pokrmů pro každého.Pokrmy z pánve wok obsahují jen nízké množství tuku a jsou připraveny během několika minut. Vydejte se na objevnou cestu, vychutnejte voňavéRead More

Barbecue – Andreas Furtmayr – 2001

19 
Výborný stav. Z masa, ryb, vegetariánských jídel, marinovaných potravin, na jehle nebo v alobalu. Vše dobře kořeněné a horké z grilu. Čas přípravy, délka grilování, délka naložení před vlastním grilováním

Ovoce a zelenina ve skle – Marie Havelková – 1984

59 
Velmi dobrý stav. 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů.

Vaříme vtipně – J.Břízová, M.Klimentová – 1965

79 
Poškozené okraje přebalu, jinak dobrý stav, zažloutlé stránky.Trpí někdo ve Vaší rodině nechutenstvím? Zkuste vařit jinak,s vtipem!

Vaříme s konopím – Adam Gottlieb – 1995

49 
Velmi dobrý stav. Kontroverzní kuchařka, která svého času vyvolala bouřlivé diskuse, přináší nejúčinnější metody přípravy jídel a nápojů s marihuanou a hašišem. Umění a věda vaření s konopím. Nejúčinnější metodyRead More

Saláty v každém období – – 1998

69 
Jako nová. Dobrá inspirace při přípravě skvělých salátů,at´ jako hlavních chodů, nebo jako příloh.

Vaříme s chutí – Barbecue – 2008

49 
Jako nová. Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky.

Vaření pro dva – 1999

89 
Výborný stav. Kuchařka obsahuje více než 40 ověřených a na přípravu nenáročných receptů. Najdete v ní tipy na chutný oběd, lehkou odpolední svačinu nebo večeři ve dvou, na pokrmy zRead More

Ryby – dušené – smažené – pečené – Oetker Dr. – 2003

89 
Jako nová. Slovensky. Rybí pokrm může být jednoduchý nebo labužnicky rafinovaný. Sladkovodní i mořské ryby lze připravit na mnoho způsobů – smažené, dušené, zapékané, vařené, pečené v troubě. Vynikající lahůdkouRead More

Wok – 2007

89 
Výborný stav. Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev – wok – je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenouRead More

Kuchařka 6 Z babiččina receptáře – Vladimír Doležal – 1994

79 
Jako nová. Vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna.

Bylinková kuchařka – Ladislav Chmel – 2005

59 
Výborný stav. Kuchařské předpisy na pokrmy pro jednu až dvě osoby.

Varíme z polotovarov a konzerv – Anna Marienková

39 
Z obsahu: Polotovary, Zmrazené potraviny, Zmrazená zelenina, Zmrazené ovocie, Konzervy, Údeniny a hotové výrobky, Jedlá z paštét, Výrobky z rýb

Domácí recepty na bylinkách – Libuše Vlachová

49 
V této knížečce najdete mnoho předpisů k přípravě pokrmů s bylinkami – na předkrmy, polévky, různé úpravy mas, luštěnin, těstovin, rizot i studených pokrmů včetně pomazánek. Při jejich přípravě používámeRead More

Velká kniha receptů Pragomixu – kolektiv autorů

39 
Polévky, masa a ryby, příkrmy, majonézy, saláty a další.

Zelené koření – Dagmar Lánská

39 
Zásady pěstování – založení a ošetřování záhonků – setí a sázení – sklizeň – sběr – využití – recepty na směsi.

Italská rybí kuchařka – Margaret a G.Franco Ramagnoli

79 
„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře“, říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech ─ na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsobyRead More

Zdravě, levně, bez masa – Radek Tesař

39 
Stanou se z nás vegetariáni?
Načítání...